Vrienden van TV Eemnes


Gewaardeerd lid van onze vereniging,

We gaan het anders doen….. Hoe vaak en op welke plek heeft u dit wel niet gehoord? Nou wij vinden het in ieder geval tijd om ons ook aan deze uitspraak te wagen. De sponsorcommissie is van mening dat we op een andere manier met de sponsoring van de vereniging om moeten gaan en daar willen wij u ook graag bij betrekken.

Wij willen u graag de mogelijkheid bieden als individueel lid van onze vereniging om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze vereniging. Het principe is voor de meeste mensen wel bekend en nu is het ook tijd om dit beproefde concept ook binnen onze vereniging te introduceren.

Wij vragen u een wekelijkse bijdrage van nog geen € 1,- die voor het merendeel zal geïnvesteerd worden in de jeugd van onze vereniging. Geen ingewikkelde constructies, commissies of contracten. Het enige wat wij van u vragen is het commitment om jaarlijks een bijdrage van € 50,- te leveren waarmee u de vereniging en onze leden een enorme dienst bewijst.

Vanaf de start van het seizoen zullen wij op meerdere momenten u proberen te overtuigen en over te halen om “Vrienden  van TV Eemnes” te worden. Mocht dit bericht al voldoende zijn en bent u al overgehaald dan kunt u dit uiteraard kenbaar maken door een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. Vrienden van TV Eemnes worden inclusief contactgegevens. Wij zullen dan contact met u opnemen om onderstaande in werking te zetten.

Uiteraard krijgt u jaarlijkse roem door vermelding van uw naam op een prominente plek in ons paviljoen en hoe mooi zou het zijn als de wand die wij voor ogen hebben volledig gevuld wordt met namen van “Vrienden” wat ons als vereniging ontzettend trots zal maken op de betrokkenheid van onze donateurs,  maar ook een mooi gezicht is voor alle bezoekers van onze vereniging.

 

Met Sportieve groeten,

 

Sponsor Commissie T.V. Eemnes

Ronald Eek, Rob Snijders en Damy Rutjes