Trainen bij TV Eemnes

TV Eemnes maakt gebruik van de trainingen die RG Sports geeft. Via hun website www.rgsports.nl kunt u zich zelf opgeven als u lessen wilt.  De trainingen worden apart gefactureerd door RG Sports.

Er zijn zomer- en wintertrainingen, maar u kunt de trainers altijd benaderen om te kijken of u gedurende het seizoen nog lessen kunt nemen. Bent u beginner en kent u nog niemand, dat maakt niet uit! U kunt zich individueel opgeven en wordt ingedeeld bij een gelijkwaardige groep. Dit is meteen een mooie gelegenheid om andere leden te leren kennen.

Vragen of onduidelijkheden? Neem contact op met hoofdtrainer Yannick Roersma via [email protected] of bel 06 23 61 10 61.

 

In onderstaande lijst geven we een overzicht welke diensten of activiteiten de trainers van RG Sports op zich nemen naar aanleiding van de 10% taakuren voor junioren en de 5% taakuren voor senioren:

1.       Wedstrijdbegeleiding, voornamelijk voor junioren.

2.       Organisatie van de tennislessen en de indeling in groepen in samenwerking met de jeugdcommissie en technische commissie van TV Eemnes.

3.       Aanwezigheid tijdens de jeugd clubkampioenschappen.

4.       De trainers zullen betrokkenheid tonen bij de vereniging, door ook bij een ander toernooi of competitie op de banen van TV Eemnes aanwezig te zijn.

5.       De trainer(s) zullen regelmatig contact houden met de jeugdcommissie, en aanwezig zijn bij jeugdcommissie vergaderingen als hun aanwezigheid gewenst is.

6.       De trainer(s) zullen regelmatig contact houden met de technische commissie, en aanwezig zijn bij technische commissie vergaderingen als hun aanwezigheid gewenst is.

7.       De trainer(s) zullen bij een bestuursvergadering aanwezig zijn als zijn/haar aanwezigheid gewenst is.

8.       De trainers houden van alle spelers die trainen bij RG Sports een ontwikkelingsplan bij.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 531 5150

bezoekadres, hier is geen brievenbus! (Postadres: Postbus 76, 3755 ZH Eemnes)

Noordersingel 2
3755 EZ Eemnes