Trainen bij TV Eemnes

De tennislessen bij TV Eemnes worden verzorgd door de professionele trainers van RG sports.
RG sports is een tennisschool die voor diverse tennisverenigingen in de regio’s ’t Gooi, Utrecht en Flevoland tennis- en padellessen verzorgd. Daarnaast beschikt RG sports over een Tennis Academy voor de gemotiveerde en getalenteerde junioren die graag een stapje extra willen
zetten in hun ontwikkeling om tot wedstrijdspeler uit te groeien. Zie voor meer informatie de website van RG sports. (https://www.rgsports.nl/)

Voor specifieke vragen over tennisles kunt u terecht bij de hoofdtrainer van RG sports bij TV Eemnes: Yannick Roersma. Yannick is te bereiken via: [email protected]


============================


SENIOREN

Er zijn twee lescycli. In de zomerperiode van april t/m oktober en in de winterperiode van november t/m maart. Je kunt los daarvan altijd vragen wat de verdere lesmogelijkheden zijn.

Via de link kunt u zich inschrijven: https://www.rgsports.nl/tennisenpadelles/tv-eemnes-eemnes 

Op het inschrijfformulier kunt u alle wensen kenbaar maken. Indien er geen geschikte / passende groep beschikbaar is vervalt de inschrijving kosteloos.

============================

JUNIOREN

Bij TV Eemnes maken junioren automatisch gebruik van het alles-in-1-pakket (zie https://www.tveemnes.nl/Lidmaatschap_jeugd).
Het alles-in-1 pakket omvat ook training. Gedurende 34 weken per jaar (buiten de schoolvakanties om) kan er door alle junioren 2x in de week getraind worden onder leiding van één van de professionele trainers van RG sports. De lessen van de jongste junioren, de rode junioren, duren 45 minuten. De lessen van de overige junioren duren 60 minuten.
Inschrijven kan via de volgende link: https://www.tveemnes.nl/lid_worden