Lid worden

Lid worden bij TV Eemnes betekent het hele jaar door kunnen tennissen op een mooi centraal gelegen park in Eemnes. TV Eemnes staat bekend als een gezellige club die gerund wordt door veel vrijwilligers, waar enthousiast en door veel leden deelgenomen wordt aan zowel de voorjaars- als de najaarscompetitie. Daarnaast is ons open toernooi in augustus bekend in de wijde omtrek en worden er allerlei andere activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Trainingen zijn mogelijk via de tennisschool RG Sports.

Wat heb je nodig: een tennisracket, tennisschoenen en sportkleding en vooral plezier in het leuke spel dat tennis heet. Kleine kinderen kunnen zich prima vermaken in het speeltuintje en er is ook een mini veld waar de jeugd vaak te vinden is.

Door middel van dit aanmeldingsformulier kunt u zich zelf (of uw minderjarig kind) opgeven voor het lidmaatschap van de Tennisvereniging Eemnes en daarmee bent u tevens bereid het persoonlijk lidmaatschap van de KNLTB met alle daaraan verbonden rechten en plichten te aanvaarden voor uzelf (of uw minderjarig kind).

Wij verwijzen u ook graag naar ons privacy statement.

Juniorleden zijn personen die op 1 januari van het verenigingsjaar de 17-jarige leeftijd nog niet hebben bereikt. Een verenigingsjaar loopt van 1 april t/m 31 maart. Wordt je gedurende het verenigingsjaar lid van onze vereniging, dan wordt de contributie naar rato verrekend.

Om te kunnen spelen, dient u in het bezit te zijn van een geldig spelerspasje. Indien u op tijd heeft betaald, dan ligt het pasje op de van te voren bekend gemaakte dagen voor u klaar. Als u uw pasje niet op de afgesproken dagen kunt komen ophalen, vraag dan of een ander dat even voor u kan doen. Dit scheelt veel tijd voor de ledenadministratie. Pasjes pas afgegeven nadat de factuur betaald is.


Uw/deze aanmelding per e-mail wordt pas rechtsgeldig zodra een pasfoto van u/uw kind digitaal aangeleverd is in een JPEG bestand via het email adres [email protected]