Trainers

 Contactgegevens trainers

Het kan voorkomen dat u of uw zoon/dochter door ziekte of een andere reden een keer niet aanwezig kan zijn bij de training. Het is voor de trainer en de groep waarin u speelt overzichtelijk om de trainer hiervan op de hoogte te stellen.

Weet u meer dan 24 uur voor de training dat u niet aanwezig kunt zijn, dan kan u het beste een e-mail sturen of het op de club aan uw eigen trainer meedelen.

Moet u zich afmelden op de dag zelf dan kan u dit het beste doen door het sturen van een sms aan de eigen trainer.U mag ook bellen, alleen het is lastig om de telefoon aan te nemen als de trainer op de baan les geeft.

Onderstaand vindt u de contactgegevens van de trainers.

 

 

 

Yannick Roersma

[email protected]

06-23 61 10 61

Daphne Hardeman

[email protected]

 06-36592774

Rene Witteborg [email protected] 06-18798230

Yannick Roersma coördineert de trainingen bij TV Eemnes, mocht u dan ook vragen hebben op ander gebied dan het afmelden van de trainingen dan kunt u met Yannick contact opnemen.

 

Yannick Roersma

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor, mijn naam is Yannick Roersma. Samen met mijn vriendin Jolanda en zoontje Noah woon ik in Amersfoort, ik ben geboren in 1986 en heb inmiddels ruim 15 jaar ervaring als tennisleraar. Naast het verzorgen van de tennislessen bij TV Eemnes ben ik ook mede-eigenaar van de tennisschool RG sports. De combinatie van enerzijds het ondernemen / managen van de
tennisschool en anderzijds het lesgeven vind ik heerlijk. 
In mijn jeugd heb ik in de top 20 van NL gestaan en deed ik er alles aan om het maximale uit mijn spel te halen. Ik heb mijn A en B licentie gehaald om zodoende aan alle niveau’s les te kunnen geven, of je nu een beginner bent of een gevorderde speler, beide vind ik een onwijs mooie uitdaging!
Tegenwoordig speel ik zelf nog steeds competitie en toernooien op 3 niveau, het spelletje blijf ik erg leuk vinden om te spelen. Mijn andere hobby’s zijn lezen, padellen, snowboarden, lekker eten en uiteraard quality time met het gezin.
 
Ik kijk er naar uit om jullie op de vereniging te ontmoeten en verder te helpen op de baan!
 
Met sportieve groet,
 
Yannick Roersma

 

Daphne Hardeman

Hoi allemaal,

Ik ben Daphne, ik ben 23 jaar. Ik speel tennis vanaf dat ik 8 ben. Ik heb altijd met veel plezier gespeeld in Almere. Vanaf mijn 12e jaar ben ik fanatieker en vaker gaan trainen. En begon het tennisspel steeds meer te begrijpen. Ik was steeds vaker op de club te vinden en hielp graag bij toernooien en evenementen. Mijn passie voor tennis bleef groeien en besloot de tennisleraren opleiding te volgen bij de KNLTB toen ik 18 was.

Na het behalen van mijn tennisleraren A-licentie (2017) ben ik gelijk aan de slag gegaan als tennislerares en kwam al snel terecht bij RG sports.
Ook viel mijn oog al snel op padel en ben ik naast het tennissen ook padel gaan spelen. In 2018 heb ik mijn Padel licentie gehaald.
Om verder te ontwikkelen als tennistrainster heb ik mijn B-licentie gehaald. Tussentijds doe ik regelmatig mee aan verschillende bijscholingscursussen, om mij continu te blijven ontwikkelen.

Ik verzorg voor RG sports trainingen bij: TV Eemnes, De Gooische Vallei en bij Het nieuwe
land. Tijdens evenementen en toernooien van RG sports zal ik de organisatie verzorgen en aanwezig zijn.
Mocht je een praatje willen maken, ik ben vaak te vinden op de baan!

Sportieve groet,


Daphne Hardeman

 

Rene Witteborg

Beste tennisser/tennisster van TV Eemnes,

Mijn naam is René Witteborg en ben per het zomerseizoen de trainer bij jullie mooie vereniging.

Vanaf mijn 10e speel ik zelf. Uiteindelijk ben ik doorgegroeid naar de derde klas op zondag gemengd (over het algemeen waren dit categorie 3 spelers) hiernaast heb ik altijd veel toernooien gespeeld.

Na eerst een studie bouwkunde te hebben gedaan, merkte ik dat mijn hart meer bij de sport ligt en ben ik tennistrainer geworden. Ik heb mijn A en B opleiding bij de KNLTB behaald en geef al jaren met veel plezier training. De afgelopen seizoenen heb ik me ondermeer middels de volgende cursussen verder verdiept; Connecting the serve, How to apply biomechanic, van droom naar doel.

Mijn wijze van training geven kenmerkt zich door het individu centraal te stellen en met als basis plezier steeds verder te kunnen ontwikkelen.

Tot snel op de baan!

Met sportieve groet,

René Witteborg

06-18798230

[email protected]