Afhangen met de clubapp

Dit is een instructie hoe een baan af te hangen met de KNLTB ClubApp. Om dit te kunnen doen moet eerst een account worden aangemaakt en de App worden gedownload. (klik hier voor meer informatie)

1. In het beginscherm van de ClubApp klik onderaan op "Baan reserveren", het scherm volgende scherm verschijnt dan.

 

2. Klik op kies een tijd en baan door op de + te klikken. Daarna verschijnt een scherm met de informatie over het gekozen tijdslot en gekozen baan. Kies met wie je de baan wil reserveren door op de + te klikken.

 

3. Nu verschijnt het scherm met de ledenlijst. Typ de gewenste naam in het zoek veld en klik op de gewenste naam die eronder verschijnt. (Let op: kies niet zomaar een speler maar de daadwerkelijke speler/speelster waar je mee wil spelen (er gaan ook bevestigingsmails uit).

 

4. U keert terug op het overzichtscherm van de reservering. Bevestig het afhangen door op de knop "reserveren" te klikken. 

 

5. Vanuit het systeem zal een mail worden verzonden om de reservering te bevestigen. Dit mailtje ziet eruit als hieronder en komt van afzender "[email protected]". Mocht je deze niet ontvangen controleer dan of deze niet in de SPAM box terecht is gekomen of voeg het mailadres toe in je adresboek (dan lost dat probleem zich meestal op voor een volgende keer).

 

6. Reservering bekijken of annuleren: ga terug naar het beginscherm van de app en klik onderin op "mijn profiel". In het scherm verschijnen diverse gegevens waaronder een kopje "Baan reserveringen". Om een baanreservering te bekijken klik op de tekst "Baanreservering" van de desbetreffende reservering. Er verschijnt dan een knop onderin waarmee je de reservering kan annuleren. Verzoek om dit te doen als je niet gaat spelen om de baan weer beschikbaar te maken voor andere leden.