Nieuw toegangssysteem actief!

26 maart 2024


Vanaf vandaag, dinsdag 26 maart 2024, is het nieuwe toegangssysteem geinstalleerd op de club. Hierdoor kunt u niet meer met uw KNLTB pas het terrein op of clubgebouw in. De nieuwe tags zijn geactiveerd en kunt u vanaf vandaag gaan gebruiken.

Het werkt heel simpel, bij aankomst houdt u uw tag voor het midden van het toetsenpaneel (cijfer 5) waarna u een toontje hoort en het hek open gaat. Dit werkt ook zo om het clubgebouw in te komen bij de zij-ingang. Elk spelend lid heeft dezelfde toegangsrechten om de twee poorten en zijdeur te openen.
Heeft u bardienst dan krijgt u automatisch een uur voor uw bardienst extra toegangsrechten om ook de kantinedeur te openen. Dit kastje hangt naast de AED, recht voor u op de muur als u binnenkomt. Ook hier houdt u uw tag voor het midden van het toetsenpaneel waarna de deur wordt ontgrendeld en het alarm wordt uitgeschakeld. Tijdens uw dienst blijft deze deur toegankelijk voor iedereen om in en uit te lopen. Zit uw bardienst erop, dan kunt u tot maximaal 4 uur na uw dienst de deur weer vergrendelen en het alarm inschakelen. Dit doet u door eerst de toets A in te drukken waarna het systeem vraagt om uw tag aan te bieden voor het toetsenpaneel. Hiermee vergrendelt u de deur en zal het alarm worden geactiveerd. Zo simpel gaat dit en u hoeft geen sleutel meer weg te brengen naar de volgende bardienst.

Bent u uw tag kwijt geraakt, meldt u dat dan via de mail aan [email protected] . Wij zullen uw oude tag dan blokkeren en een nieuwe aanmaken die u dan kunt afhalen in de kantine tegen de betaling van de borg.
Bent u geen lid meer maar heeft u nog een tag, dan kunt u een mail sturen naar de ledenadministratie [email protected] . Zij zullen er dan voor zorgen dat u uw borg terug krijgt na het inleveren van de tag.

Let wel op dat de tags persoonsgebonden zijn. Dit heeft met het bardienstsysteem te maken waar het aan gekoppeld is. Dus wissel de tag niet uit met iemand anders, want dan kunt u de kantine niet openen voor uw bardienst.

Heeft u onverhoopt uw tag nog niet opgehaald, mail ons dan op [email protected] . Wij zullen dan binnen een week uw tag klaar leggen in de kassa van de kantine. U kunt dan tijdens de openingstijden van de kantine uw tag ophalen tegen de betaling van de borg.

Heeft u ondanks alles toch problemen met de werking van het systeem of werkt uw tag niet, neem dan contact met ons op via de mail of via de sergeant van de week. 

Met vriendelijke groet, 

 

Robbert Kouwenhoven
voorzitter Paviljoencommissie

 

Nieuwscategorieën