Vrienden van TV Eemnes

20 juli 2019


Beste leden,

al een tijdje bestaat nu het initiatief van de sponsorcommissie om tegen een kleine jaarlijkse bijdrage individueel sponsor te worden van TV Eemnes. Het geld wordt goed besteed aan de jeugd, o.a. door de aanschaf van een nieuwe tri-tennis afgelopen jaar.

Wat houdt het ook al weer in?

Wij vragen u een wekelijkse bijdrage van nog geen € 1,- die voor het merendeel zal geïnvesteerd worden in de jeugd van onze vereniging. Geen ingewikkelde constructies, commissies of contracten. Het enige wat wij van u vragen is het commitment om jaarlijks een bijdrage van € 50,- te leveren waarmee u de vereniging en onze leden een enorme dienst bewijst.

Ondertussen hebben we al heel wat individuele sponsoren mogen begroeten en een plaats op de muur mogen geven, maar het kan altijd meer. Mocht dit bericht al voldoende zijn en bent u al overgehaald dan kunt u dit uiteraard kenbaar maken door een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. Vrienden van TV Eemnes worden inclusief contactgegevens. Wij zullen dan contact met u opnemen om onderstaande in werking te zetten. Uiteraard krijgt u jaarlijkse roem door vermelding van uw naam op een prominente plek in ons paviljoen en hoe mooi zou het zijn als de wand die wij voor ogen hebben volledig gevuld wordt met namen van “Vrienden” wat ons als vereniging ontzettend trots zal maken op de betrokkenheid van onze donateurs,  maar ook een mooi gezicht is voor alle bezoekers van onze vereniging.  

Met Sportieve groeten,   Sponsor Commissie T.V. Eemnes Ronald Eek, Rob Snijders en Damy Rutjes

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen