Invullen bardiensten seizoen 2021 - 2022

05 januari 2021

Beste leden van TV Eemnes

 

Ten eerste wil ik u, namens de paviljoenscommissie, de beste wensen overbrengen en hopelijk een sportief en gezond 2021.

Het nieuwe jaar is weer begonnen en het is weer tijd om je in te schrijven voor de bardienst(en) voor het seizoen 2021 - 2022. Dit loopt van 1 maart 2021 t/m 28 februari 2022

Vanaf heden kunt u uw bardiensten weer invullen. Wees op tijd want iedereen komt aan bod. Hoe langer u wacht, hoe minder keuze er zal zijn voor uw bardienst. Indien leden per 1 april 2021 geen bardienst zelf hebben ingevuld, dan zal de paviljoenscommissie de overige diensten toewijzen. Indien u dan niet kunt, zult u zelf een (betaalde) vervanger moeten regelen. 

Daarom: Wees op tijd met invullen!

De meeste middagdiensten zijn vanaf dit seizoen komen te vervallen (m.u.v. competitie en overige evenementen). Hiertoe is besloten naar aanleiding van diverse opmerkingen dat er niet of nauwelijks leden gebruik maken van het clubhuis gedurende de middagen. Daarom is dit jaar de derde bardienst komen te vervallen voor de competitie spelende leden.

Alle leden vullen dus 2 bardiensten in.

Vrijgesteld van bardiensten:

  • seniorleden vanaf 76 jaar en t/m 19 jaar. Leidend hierbij is de leeftijd op 1 maart. 
  • juniorleden
  • winterleden
  • 1e jaars seniorleden

Informatie over de bardiensten kunt u op de website vinden, onder het item 'paviljoen'. U moet hiervoor wel inloggen. Hier staat ook de lijst met leden die tegen betaling een bardienst over willen nemen. Kijkt u goed of er op een door u gekozen datum/tijdstip een evenement of competitie is. Dit zijn drukke bardiensten en is het raadzaam dat u ervaring heeft met drukke diensten. Op zaterdag tijdens de voorjaarscompetitie zijn er per dienst 2 bardiensten en 1 keukendienst.

Indien u uw diensten direct af wilt kopen, dan kunt u een mail sturen aan: [email protected].

Mocht u onverhoopt uw geplande dienst niet kunnen uitvoeren, dan dient u zelf voor vervanging te zorgen. Dit kan middels het ruilen met een ander lid of door middel van de inzet van een betaalde overname. In beide gevallen moet de wijziging aan de barcommissie gemaild worden.

Inzet van een betaalde invaller tijdens competitie en/of evenementen dient ALTIJD via de bardienstcommissie geregeld te worden. Zij benaderen de betaalde invallers. 

Mocht u deze mail krijgen terwijl u volgens de reglementen geen bardienst hoeft te draaien, dan kunt u deze mail als niet verzonden beschouwen. Reageren is niet nodig.

 

Vriendelijke groet,

De paviljoencommissie

Nieuwscategorieën