Inschrijven voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2021

05 december 2020


Tennisvrienden,

2020 zal de geschiedenis ingaan als een bijzonder jaar, zoveel is met nog een paar weken te gaan wel zeker. Terwijl iedereen zo goed als gaat probeert te wennen aan ‘het nieuwe normaal’ is het niet eens zeker of het nieuwe normaal ook daadwerkelijk de norm blijft en zo ja, voor hoe lang.                         

Op tennisgebied was 2020 wat mij betreft een jaar om snel te vergeten. In maart waren alle voorbereidingen voor de Voorjaarscompetitie al getroffen om vervolgens alle deelnemers de vervelende boodschap dat de boel geen doorgang zou vinden te moeten sturen. In het najaar volgde een herkansing die lange tijd succesvol leek te zijn, maar die uiteindelijk in het zicht van de finish strandde. Enorm onbevredigend, maar gegeven de corona-omstandigheden helaas onvermijdelijk. Hoe de nabije (tennis)toekomst eruit zal zien is op dit moment niet duidelijk, maar het is tijd om het vizier op volgend jaar te richten omdat begin januari namens T.V. Eemnes competitieteams bij de KNLTB zullen moeten worden ingeschreven voor de Voorjaarscompetitie 2021.

Team Inschrijving VJC

Ervaren competitiespelers weten inmiddels hoe e.e.a. werkt, maar voor de nieuwe leden volgt een korte uitleg. Op onze club is sprake van een groot aantal teams dat al jaren in min of meer vaste samenstelling deelneemt aan de competitie. De inschrijving van die teams wordt voor het hele team gedaan door de captain van het team. De rest van het team hoeft zich dus niet ook nog in te schrijven. Indien er nieuwe teams zijn/worden geformeerd geldt hetzelfde principe; de captain verzamelt alle gegevens van de spelers in het team en geeft iedereen in één keer op. Het inschrijfformulier staat samen met het competitieaanbod en alle speeldata op de website van de club, maar kan je ook invullen door op deze LINK te klikken. Inschrijvingen dienen uiterlijk 28 december binnen te zijn. Zoals gebruikelijk bij de Voorjaarscompetitie zal er bij eventuele over-inschrijving voorrang worden gegeven aan de op papier sterkste teams. Teams die onverhoopt niet kunnen worden geplaatst zullen bij de plaatsing voor de Najaarscompetitie voorrang krijgen.

Individuele Inschrijving VJC

Indien je nog geen aansluiting hebt gevonden bij een bestaand of nieuw team, maar wel graag competitie zou willen spelen dan kun je een individuele inschrijving doen door een mailtje te sturen naar [email protected]. We zullen proberen uit alle individuele inschrijvingen één of meerdere nieuwe teams te formeren, waarbij het uitgangspunt zal zijn om geen enorme niveauverschillen binnen een team te creëren. Om dit proces makkelijker te maken graag aangeven welke competitievorm en -dag jouw voorkeur heeft. Verder graag ook je bondsnummer en telefoonnummer doorgeven. Mensen die niet in een team willen, maar wél op de reservelijst willen staan kunnen zich ook op deze manier opgeven.

Laten we hopen dat tegen de tijd dat het Voorjaar is de corona-realiteit toestaat dat er wedstrijden mogen worden gespeeld en -niet onbelangrijk- ons paviljoen weer open mag. Volgens mij zijn we allemaal toe aan de gezelligheid die de Voorjaarscompetitie elk jaar met zich meebrengt!

Met vriendelijke groet,

Sjoerd Jebbink, VCL  

Speeldata-Voorjaarscompetitie-Regulier-2021.pdf

Nieuwscategorieën