Inschrijven KNLTB Jeugdcompetitie voorjaar 2021

05 december 2020

Beste ouder/verzorger,  

De voorjaarscompetitie lijkt nog ver weg, maar vanaf maandag 4 januari moet de JC de jeugdteams van T.V. Eemnes alweer opgeven. De trainers zullen de kinderen en ouders dus binnenkort alweer gaan benaderen om de voorjaarscompetitie onder de aandacht te brengen. Maar liefst 25.000 kinderen doen ieder jaar mee aan de competitie. Tennis is leuker als je wedstrijden speelt, de kinderen worden zichtbaar beter en het plezier in het spel neemt toe. Als club vinden we het erg belangrijk en leuk dat we veel (nieuwe) jeugdleden op de baan hebben. Om dit extra te stimuleren betaald de club de competitiebijdrage voor de kinderen die competitie willen spelen.  

Hoe ziet de KNLTB Jeugd voorjaarscompetitie 2021 eruit?

De competitie staat gepland van 28 maart tot en met 20 juni inclusief de inhaaldagen. De volledig speeldata van 2021 kun je hier bekijken.  

Nieuwsgierig hoe het ook alweer zat met de kleuren, leeftijden, speelduur, teamgroottes etc. Kijk hier voor een compleet overzicht van de jeugdcompetities.  

Dus twijfel niet en geef je kind op voor deze competitie!

Opgeven doe je door voor 25 december een mailtje te sturen naar: [email protected]

Tot slot willen wij u er graag op wijzen dat het noodzakelijk is dat elk team een teambegeleider/contactouder/teamcaptain heeft. Wilt u hier meer over weten of wilt u contactouder zijn laat dit dan weten via het bovenstaande e-mailadres.  

Wij hopen in het voorjaar 2021 wederom zo veel mogelijk enthousiaste kinderen op de baan te mogen hebben. Zoals u ook heeft kunnen lezen in het andere stukje was ondanks de bizarre tijden competitie 2020 toch een succes! Dus doe in 2021 ook weer lekker mee!!!  

Met sportieve groet,  

De trainers en Jeugdcommissie van TV Eemnes

Nieuwscategorieën