Eemnes Open Dubbel Toernooi 2019

12 juli 2019


TV Eemnes onder Water!

Van 17 t/m 25 augustus wordt dit jaar voor de 34e keer een geweldig tennistoernooi georganiseerd in Eemnes waarin sport, plezier, prestatie en gastronomie in harmonie worden aangeboden. Gedurende een week is dit officiële KNLTB-toernooi opengesteld voor spelers van alle clubs, van verschillende niveaus en worden er alleen dubbelspel wedstrijden gespeeld. Het toernooi wordt, naast prachtige wedstrijden, opgesierd door tal van activiteiten waaronder bijvoorbeeld een loterij voor een goed doel en een immens populaire feestavond. Ook aan de kinderen is gedacht zoals bijvoorbeeld het traditionele pannenkoeken eten op woensdagmiddag, een springkussen en ijsjes op de finaledag. Tot slot voorziet een heuse food-truck elke dag de inwendige sporters en hun fans van luxe sandwiches en andere fantastische maaltijden.

Het thema voor dit jaar is: "TV Eemnes onder Water" en gedurende week 34 gaan we dan ook voor de ultieme zeereis! Ons prachtige tennispark aan de Noordersingel zal een week lang zijn omgetoverd tot…. een prachtig onderwater-paradijs waar Nautilus weer eens exclusief zal gaan rondvaren!

Als deelnemer maar ook als toeschouwer kunt u gaan genieten van alles wat zich onder de zeespiegel bevindt en afspeelt. Het wordt meedoen, fuiken uitzetten, toekijken, verbazen, genieten, slim vissen en het zal een uitputtingsslag zijn voor velen, maar uiteindelijk zullen alleen de beste vissers overblijven. Survival of the Vissers!

Met jaarlijks honderden deelnemers uit de regio is het Eemnes Open Dubbel Toernooi een echt visitekaartje geworden voor TV Eemnes. Voorzitter van de Open Toernooi Commissie Luc Zuidhof legt uit: "dit toernooi bestaat al zo lang en zich mag zich elk jaar opnieuw verheugen op een trouwe schare deelnemers. Dat komt omdat er ongelofelijk veel vrijwilligers het toernooi helpen organiseren en echt alles in het werk stellen om elke deelnemer een onvergetelijke ervaring te geven. En natuurlijk zijn we ook dankbaar voor de vele bedrijven die elk jaar hun onmisbare steentje bijdragen".

Schrijf je snel in via www.eemnesopen.nl, boek je zeereis en wordt onderdeel van deze geweldige onderwater-ervaring in hartje zomer 2019 bij TV Eemnes! En alleen aanmoedigen mag natuurlijk ook. We zien elkaar graag van 17 tot en met 25 augustus 2019 op ons prachtige, verbouwde tennispark.

De Open Toernooi Commissie (Arjan, Bianca, Charlotte, Dick, Esther, Jeffrey, Luc, Miriam en Sylvia) verwelkomt u graag.

Nieuwscategorieën