Bardiensten 2019

01 januari 2019


Beste senior leden,
 
 Allereerst de allerbeste wensen voor een gezond, sportief, gezellig en gelukkig 2019.
 
 Het nieuwe seizoen gaat over een tijdje weer beginnen en de bardiensten moeten weer ingevuld worden zodat alle tennissers van een drankje kunnen worden voorzien als zij gaan tennissen.
 
 U kunt uw diensten invullen door in te loggen via https://mijn.knltb.club met uw inloggegevens. Invullen via de telefoon of tablet lukt niet; alleen via de computer.
 
Ondanks dat u inmiddels op de hoogte bent van het reglement; hieronder toch nog een paar reminders. Het volledige barreglement, lijst met vervangers en overige zaken, is te vinden op de site van TV Eemnes. Ook hier moet u voor inloggen om het te kunnen zien.
 
Overzicht verplichte bardiensten: 
  • competitie spelers                                                    3 bardiensten
  • overige leden van 20 tot en met 75 jaar oud         2 bardiensten
  • commissieleden die ook competitie spelen           1 bardienst
Bardienst tijdens de competitie, clubkampioenschappen en andere evenementen zijn drukke diensten. Tijdens de competitie op vrijdagavond duurt de bardienst langer en gaat na 12 uur vaak nog door. Wij willen hiervoor graag ervaren mensen inzetten die het ook geen probleem vinden om o.a. snacks, broodjes etc. te bereiden en een relatief hoog werktempo hebben.

 
 Er zijn helaas nog altijd leden die vergeten, of te laat een bardienst invullen.  Om dit te ondervangen zullen we meerdere mails versturen en zullen we bij het uitdelen van de nieuwe tennispas controleren of u de verplichte bardiensten heeft ingevuld. Als dat niet het geval is krijgt u uw nieuwe tennispas niet mee.
 
 Bardienst laten vervangen? Leest uw hier eerst de regels: 
  • Indien u een standaard bardienst ruilt met een ander lid dient dit per mail doorgegeven te worden: [email protected] Wij wijzigen dit dan in de digitale barplanning en in het boek achter de bar zodat de sleutel altijd naar het juiste adres gebracht wordt.   
  • Indien u een betaalde vervanger inschakelt op de dagen waarop géén activiteiten plaats vinden geeft u dit ook per mail door.   
  • Indien u een dienst wilt ruilen of een betaalde vervanger wilt inschakelen op een competitiedag, toernooi of feest, dan moet er vooraf contact worden opgenomen met een commissielid welke de bardiensten regelt. De barcommissie beoordeelt of er geruild kan worden en ingeval van een betaalde vervanger stelt de barcommissie iemand voor. Het is dus niet de bedoeling dat er tijdens evenementen op eigen initiatief en zonder overleg vooraf, een andere bardienst ingeschakeld wordt.   
  • Gebruikelijk bedrag bij betaalde vervanging: € 35,= per dienst  
N.B. Wij hebben in de keuken een waterkoker staan. Als het erg druk is met koffie en thee, is het handiger om de waterkoker voor de thee te gebruiken.

Mocht u problemen ondervinden bij het invullen van uw bardienst, kunt u een mail sturen naar: [email protected].
 
met vriendelijke groet,
Bardienstencommissie 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 531 5150

bezoekadres, hier is geen brievenbus! (Postadres: Postbus 76, 3755 ZH Eemnes)

Noordersingel 2
3755 EZ Eemnes