-CORONA UPDATE (2)-

22 maart 2020


Beste Leden.

Wij hebben u de afgelopen dagen geïnformeerd dat evenementen en bijeenkomsten zijn geannuleerd en dat sinds vorige week zelfs het gehele park tot en met 6 april is gesloten op afkondiging van de overheid.

Tennisvereniging Eemnes heeft in haar gehele bestaan, voor zover ik weet, niet eerder een dergelijke situatie meegemaakt. Met het bestuur bekijken we de mogelijke consequenties van deze sluiting. Dit doen wij op basis van twee scenario’s. De  sluiting tot en met 6 april en het scenario dat de sluiting langer gaat duren.

We hebben alle captains van de competitieteams geïnformeerd dat de competitie tot 1 mei in ieder geval is uitgesteld, ook dit is een vervelend maar begrijpelijk besluit van de KNLTB.

Wij overleggen en communiceren over de mogelijke consequenties met alle direct betrokkenen. Wij richten ons daarbij ook nadrukkelijk tot u. Want wij gaan allemaal hinder ondervinden van de afgekondigde maatregelen en tijdelijke sluiting van ons tennispark.

Het spijt ons zeer dat trainingen, evenementen en vrijspelen geen doorgang kunnen vinden. Tegelijkertijd vragen we ook meteen uw begrip, en roepen op tot gezamenlijke acceptatie van de consequenties. Dit is hét moment om met elkaar onze club te steunen en gezond te houden. 

Mocht u nog vragen hebben stelt u deze gerust, u kan onze contact gegevens vinden op de website onder het kopje contact.

Ik hoop dat iedereen gezond blijft en dat na een moeilijke start, toch een mooi tennisjaar tegemoet gaan.

Wij blijven u de komende tijd actief informeren en hopen dat we op uw betrokkenheid mogen rekenen. 

Namens het bestuur

Maarten Hermans

Voorzitter TV Eemnes.

Nieuwscategorieën